Válasszon országot :
Visszahívjuk Önt!
Utas(ok) neve
Telefonszám
E-Mail
Visszahívás időpontja
Kérdése van? Kérjen visszahívást!
+36 1 951 9440

OREX GYERMEKKLUB  - 2019 NYÁRMi az Orex Gyermekklub?

Családban utazni remek szórakozás, de mi lenne, ha még ezt is lehetne fokozni? Az ingyenesen igénybe vehető Orex Kids Klub azzal a céllal jött létre, hogy a nyaralás minden perce mindenkinek öröm legyen, így a legkisebbektől a nem olyan kicsikig a gyerekek is kaphassanak lehetőséget a felhőtlen kikapcsolódásra. Jól képzett magyar animátoraink, akik csínyekben is tapasztaltak, minden szezonban azon vannak, hogy biztonságos környezetben, színes, vidám és lebilincselő programokkal lepjék meg a gyerekeket, így téve felejthetetlenné az utazást az egész család számára.

Hol találhatja az Orex Gyermekklubot?

A török riviéra két szállodájában: NOVUM GARDEN SIDE 5* (Side)          


Kinek készült az Orex Gyermekklub?

4 – 12 éves gyermekek számára. Minden szállodában, a beiratkozott gyermekek számától függően, a gyermekek két korcsoportra oszthatók az adott napon. Az első csoport 4 – 8 éves gyermekeknek szól, a második pedig a 9 – 12 éves gyermekek számára. A 4 éves és idősebb gyermekeknek képeseknek kell önállóan és szülői felügyelet nélkül részt venni a programon. A csoportok létszáma maximum 15 fő. Az Orex Gyermekklubhoz történő csatlakozás előtt a gyermek törvényes gondviselője a program kezdete előtt köteles aláírni a gyermekfelügyeleti nyomtatványt. A programon való részvételéről a gyermekek Orex Family Club bizonyítványt kapnak.


Mi az Orex Gyermekklub napi menetrendje?

A program a szálloda létesítményeihez igazodik. Az Orex Gyermekklub a hetente 6 alkalommal tart nyitva, 8 órás napi programokkal. A gyermekek jutalmat kapnak (oklevél, érmék) a játékokban és versenyeken való részvételükért.

Reggel: művészeti foglalkozások - festés, maszkok és jelmezek készítése, homokvárak építése.

Délután: sportprogram - sportversenyek, medence és strandjátékok, játszóterek használata.

Este: party – minidiszkó, animációs programok, tematikus estek maszkkal vagy jelmezzel.


Mikor indul el az Orex Gyermekklub?

A 2019-as nyári szezonban, június közepétől augusztus végéig. Ezzel kapcsolatos információkról érdeklődjön telefonon vagy email-en. Mik az Orex Gyermekklub legnagyobb előnyei?

Szórakoztató és színes programok gyermekeik számára, hogy a kísérőiknek is jusson ideje a pihenésre. Azokon a napokon, ahol feltüntetjük a programhoz való csatlakozás lehetőségét, egy vagy kettő, 4-12 év közötti gyermek ingyenesen tartózkodhat az adott szállodában! Az Orex Travel Gyermekklub programja a 2019-as nyári szezonban indul, együttműködve a csoport részét képező egyik legnagyobb török utazási iroda, az Anex Tour animációs csapataival. A gyermekklubok és gyermek animátorok felkészítése terén a cég 16 éves tapasztalattal rendelkezik. Az Orex Gyermekklub magas színvonalú programjairól és a gyermekek felügyeletéről animátor csapatunk fog gondoskodni, akik megfelelő képzésben való részvétel után csatlakozhatnak, annak érdekében, hogy minden gyermek számára nagyszerű és felejthetetlen nyaralást biztosítsanak!Hírlevél

Hírlevélhez szükséges adatok

Keresztnév
Vezetéknév
Mail
Ok

Sikeres E-mail küldés

Figyelem!

Sikertelen E-mail küldés